Wachttijden & Waarneming

Waarneming

Indien er behoefte is aan voortzetting van de behandeling tijdens ziekte of vakantie, dan zijn er afspraken te maken daarover met 2Floreer. Prettig is om dit van te voren te regelen. Echter ook in geval van onverwachte vragen om ondersteuning, kan er een beroep gedaan worden op mijn waarnemers.

De waarneming wordt gedaan door vaste waarnemers van 2Floreer. Dit zijn Ilse Claassen en Nicole Honneff, collega’s te Oss aan de Raadhuislaan. Via www.psyconnect-oss.nl kan je meer informatie vinden over deze collega’s.

Er is dan de mogelijkheid om in mijn vakantie of afwezigheid bij een van deze collega’s een ondersteunend gesprek te hebben als daar dringende behoefte aan is. Houd wel rekening mee dat de waarnemer niet in je dossier kan, je zult haar zelf op de hoogte dienen te stellen van enige achtergrondinformatie.

In geval van crisis is de huisarts altijd al de aangewezen persoon om contact mee te leggen.

Wachttijden

Er kan aangemeld. Helaas is er steeds snel weer een wachttijd. De wachttijd bestaat nu uit ongeveer 9 weken. Er is geen budget meer vanuit sommige verzekeraars, dan kan er sowieso pas in het nieuwe jaar gestart worden.

Einde jaar is de praktijk de gehele Kerstvakantie vanaf 21 december gesloten in verband met feestdagen en administratieve zaken. Er wordt weer gestart vanaf 8 januari 2019.

Indien er sprake is van acute PTSS kan er overleg plaats vinden tussen huisarts en psycholoog om te bekijken of de wachttijd verkort kan en dient te worden.

Betreffende jeugd tot 18 jaar is er helaas geen vergoede hulp meer mogelijk. Vanaf 2017 is 2Floreer geen contract meer aangegaan met de gemeenten en geeft 2Floreer zodoende geen vergoede jeugdzorg meer.

U kunt zich het beste aanmelden via het contactformulier op deze site.
Iedere maand zullen we een update van de wachttijd geven.

(laatste update: 8 oktober 2018)

Routebeschrijving 2Floreer in Oss

Bekijk de routebeschrijving op Google Maps

2Floreer Oss