Wachttijden & Waarneming

Waarneming

Indien er behoefte is aan voortzetting van de behandeling tijdens ziekte of vakantie, dan zijn er afspraken te maken daarover met 2Floreer. Prettig is om dit van te voren te regelen. Echter ook in geval van onverwachte vragen om ondersteuning, kan er een beroep gedaan worden op mijn waarnemers.

De waarneming wordt gedaan door vaste waarnemers van 2Floreer. Dit zijn Ilse Claassen en Nicole Honneff, collega’s te Oss aan de Raadhuislaan. Via www.psyconnect-oss.nl kan je meer informatie vinden over deze collega’s.

Er is dan de mogelijkheid om in mijn vakantie of afwezigheid bij een van deze collega’s een ondersteunend gesprek te hebben als daar dringende behoefte aan is. Houd wel rekening mee dat de waarnemer niet in je dossier kan, je zult haar zelf op de hoogte dienen te stellen van enige achtergrondinformatie.

In geval van crisis is de huisarts altijd al de aangewezen persoon om contact mee te leggen.

Wachttijden

Er is helaas momenteel een stop vanwege dat de wachttijd langer dan 8 weken bedraagt.

De praktijk is gedurende de Carnaval c.q. voorjaarsvakantie gesloten.

Indien er sprake is van acute PTSS kan er overleg plaats vinden tussen huisarts en psycholoog om te bekijken of de wachttijd verkort kan en dient te worden.

Betreffende jeugd tot 18 jaar is er helaas geen vergoede hulp meer mogelijk. Vanaf 2017 is 2Floreer geen contract meer aangegaan met de gemeenten en geeft 2Floreer zodoende geen vergoede jeugdzorg meer.

U kunt zich het beste aanmelden via het contactformulier op deze site, indien er geen stop is.
Iedere maand zullen we een update van de wachttijd geven.

(laatste update: 1 februari 2019)

Routebeschrijving 2Floreer in Oss

Bekijk de routebeschrijving op Google Maps

2Floreer Oss