Wie is 2Floreer

Diana van de Wetering

Diana van de Wetering (1960) is erkend en geregistreerd Eerstelijnspsycholoog, GZ-psycholoog, EMDR-practitioner, Kinder- en Jeugdpsycholoog. Zij is lid van NIP, LVVP, PsyDirect en VEN. Zij heeft ervaring met behandeling van kinderen en jeugd en ouders sinds 1980.Sinds 1999 is zij werkzaam als Eerstelijnspsycholoog en behandelt zij zowel kinderen als volwassenen. Zij heeft ruime ervaring in behandelen. Zij heeft zich sterk ontwikkeld hierin, schoolt zich regelmatig bij. Diana is vriendelijk, vaardig, professioneel, betrokken, betrouwbaar en transparant.

Zij kijkt met u mee, en zet zich er sterk voor in om een kwalitatief goed resultaat te verkrijgen. Zij is gespecialiseerd in onder andere (trauma)verwerking, angstproblematiek, depressie, overbelasting, opvoedingsproblemen en ontwikkeling in brede zin des woords.

Diana is haar eigen psychologiepraktijk 2Floreer gestart per 1 januari 2011
in haar woonplaats Oss. Zij is als Eerstelijnspsycholoog verbonden geweest aan Psychologisch Centrum Lambertushof Veghel van 1999 tot en met 2011. Daarvoor was zij werkzaam in de jeugdhulpverlening als coördinerend psycholoog/staflid. Diana is in dependance Zwolle werkzaam geweest vanaf december 2015 tot en met augustus 2017.