Cliëntervaringen

"Bij Diana volgde ik een 'persoonlijk groei' traject. Door haar jarenlange ervaring met cliënten, actuele kennis, veilige setting, en de verschillende technieken die zij in de gesprekken inzette, kon ik 'opruimen' en helen. Om daarna weer verder te groeien. Diana zorgt voor voeding en laat jou nadenken over jouw toekomstbestendige keuzes die je maakt met je hart. "
Anonieme cliënt
"Ik ben op zoek gegaan naar een psycholoog omdat ik merkte dat ik tegen bepaalde dingen aan bleef lopen die ik graag wil veranderen en anders wil doen. Hoewel de drempel voor mij hoog was, besloot ik toch te gaan praten met een objectief iemand die mij (mijn) gedrag kan uitleggen, handvaten kan aanreiken en luistert. Bij Diana voelde ik gelijk een klik en vertrouwd gevoel, wat mijn inziens erg belangrijk is wanneer je persoonlijke zaken en gevoelens bespreekt met iemand die je (nog) niet kent. Het is prettig om mijn hart te kunnen luchten bij een professional, maar wel in een knusse huiselijke omgeving.."
Anonieme cliënt
"Diana van de Wetering is zeer professioneel en mijn ervaringen met haar erg positief. Ze heeft me echt geholpen mijn trauma's te verwerken en een plekje te geven. Als iemand anders psychologische hulp zoekt zal ik haar beslist adviseren."
Anonieme cliënt
"Mijn ervaring met 2Floreer: Soms loop je vast in het leven, ik wist echt even niet hoe vooruit te komen hierin. Ik kon na een kort telefoongesprek snel terecht. Diana direct aan de slag. Ze herkent vanuit haar ervaring snel waar de pijn zit. Ze gaf me direct het vertrouwen dat het goed zou komen en dat geeft enorm veel houvast. Diana luistert, activeert om aan de slag te gaan en kiest voor handelen waardoor je snel vooruit gaat. Ze is er echt voor je en voelt mee. Dat merk je ook door een appje of mailtje tussen de sessies door. Het delen van informatie via haar online portal werkt laagdrempelig.Je hebt het gevoel dat er steeds iemand over je schouder met je meekijkt en je coacht terwijl je zelf de weg naar voren bewandelt. Diana bedankt!"
Anonieme cliënt
"Fijne therapeut die met EMDR therapie op een professionele manier mijn trauma heeft aangepakt en zelfs verholpen. Ik voelde mij vanaf het begin op mijn gemak bij haar en zodoende kon ik mij overgeven aan de behandeling."
Anonieme cliënt
"Diana is een heel fijne psychologe waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze weet wie je bent en luistert goed. Afspraken plannen kan heel flexibel. Ik vond het ook fijn dat ik tussen afspraken door mijn vragen kon stellen of mijn verhaal kwijt kon via een chatsysteem wanneer het even niet zo goed ging. "
Anonieme cliënt