Over 2Floreer

2Floreer is een erkend en geregistreerd Eerstelijnspsyscholoog, GZ- Psycholoog en EMDR-practitioner. Met haar jarenlange ervaring probeert ze u zo goed mogelijk te begeleiden. Lees hieronder verder in de verschillende categorieën. 

Wie is 2Floreer?

Diana van de Wetering (1960) is erkend en geregistreerd Eerstelijnspsycholoog, GZ-psycholoog, EMDR-practitioner, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP. Zij is lid van NIP, Vereniging EMDR Nederland (VEN), en PsyDirect, Zorggroep voor psychologen in de regio. Zij heeft ervaring met behandeling van kinderen en jeugd en volwassenen sinds 1980. Sinds 1999 is zij werkzaam als Eerstelijnspsycholoog, ook wel Basis GGZ genoemd. Tegenwoordig met volwassenen als doelgroep.

Wat doet 2Floreer?

Het leven verrast u telkens weer, met positieve dingen, maar ook negatieve. Soms raakt u er zo van uit uw doen, dat u zich niet uzelf voelt. U hebt last van klachten, voelt zich moe, somber of angstig. U reageert geprikkeld of trekt zich terug. Het heeft zijn weerslag op uzelf, uw relaties, uw werk. Bij 2Floreer kijken we samen hoe u uw weg weer kunt hervinden en opnieuw uw ontwikkeling kunt oppakken. Hoe u uw ontwikkeling kunt optimaliseren. Hoe u weer in balans komt en kunt floreren.

Wat is 2Floreer

2Floreer biedt psychologische zorg (GB – GGZ) voor volwassenen. Deze zorg is in principe vraaggericht, klachtgericht, kortdurend en eclectisch van aard, dit wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van verschillende methodes, afhankelijk van wat er nodig geacht wordt door cliënt en psycholoog. De zorg is in principe gericht op lichte, niet complexe, psychische of psychologische problemen.