Hoe werken we?

2Floreer maakt gebruik van meerdere, zogeheten evidence-based therapieën. 2Floreer maakt de keuze voor therapieën en technieken, die hun effectiviteit bewezen hebben en bewijzen, en ook van deze tijd zijn. Therapieën die u verder brengen, u inzicht geven, bewustwording, en ook praktische handvatten. Gericht op het hier-en-nu, met aandacht indien nodig voor het verleden, gaan we aan de gang met een ontwikkelproces dat zich voortzet in de toekomst.

2Floreer wil u graag van dienst zijn. 2Floreer is er op uit u gewenst te laten voelen, begrepen, en gestimuleerd. 2Floreer brengt u graag verder. 2Floreer doet dat op een positieve, professionele wijze, vraaggericht en klachtgericht, kortdurend, dichtbij huis. In samenwerking met u, als expert van uzelf, en 2Floreer als expert van de psychologie en nieuwe ontwikkelingen. In een fijne omgeving waar u zich welkom voelt.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring zoals…